Det VAR på tide!

Velkommen hit!

Du har kanskje kommet fra min «vanlige» blogg, maieckhoffmorseth.com? I så fall kjenner du meg som en livsnyter. Jeg ER en livsnyter. Jeg elsker god mat og godt drikke, fyr i peisen og stearinlys. Jeg elsker gode serier på Netflix mens jeg ligger vannrett med en myk katt på fanget. Jeg er en sånn som egentlig trener bare fordi jeg synes jeg må.

Nå måtte jeg.

Fra å trene to ganger i uka minst, har det de to siste årene blitt så å si ingenting. Det merkes. Det merkes når man en sjelden gang skal løpe til bussen og plutselig tilsynelatende har fått kols, og det merkes når man finner fram jeansene fra for to år siden og får dem til hoftekammen, men ikke lenger.

Det var kompisen min Lars som sa det først: skal vi ikke prøve å bli litt sprekere, mon tro? Han la også til noe om at nå nærmer vi oss halvveis i livet (jeg er 41) og at den kroppen vi «unner» så mye popcorn og sofasliting nå, er den samme som skal bære oss i andre halvpart av tilværelsen. Jeg geipet litt først og skjenket meg umiddelbart et raust glass hvitvin. Jeg var jo ikke klar. Ikke så brått.

Dagen etter, mandag 12, november, skulle jeg på en reportasjejobb hjemme hos fitness- og lifestyledronninga Monica Øien. Hun møtte meg i døra i delikate treningsklær og verdens sunneste, bredeste glis og klemte meg med rause (og helt tullete stramme) armer. Vi snakket om å leve og bo, reportasjen var tross alt til et interiørblad, men siden Monica lever av og for trening og sunnhet, penset samtalen naturlig inn på disse temaene underveis. Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan det skjedde, men: Plutselig, sånn cirka midt i intervjuet, satt jeg med en rosa proteinsmoothie i hendene og hadde sagt ja til å være med på et treningsopplegg så vidt fra min øvrige livsførsel som vel mulig.

IMG_9187
Monica blander smoothie og smiler og snakker, og på mystisk vis er man plutselig blitt en sånn som er sunn. Uten at man helt vet hvordan det skjedde.

Ordet fanger.

Jeg er i gang. Hvem skulle trodd det? Ikke jeg.

Men det er helt sant – det VAR på tide.

Følg med for resten av historien – som så vidt er i gang!

 

 

En kommentar om “Det VAR på tide!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s